Als je kindje ziek is!

IJSSELSTEIN - Op vrijdag 3 maart staat oudercafé M.O.O.IJ. in het teken van kinderziekten. Ouders van baby’s en peuters zijn met hun kleintjes van 10.00 uur tot 11.30 uur welkom in de Bibliotheek IJsselstein, Overtoom 7.

Er zijn veel kinderziekten waar je je zorgen over zou kunnen maken. De meeste aandoeningen waar kinderen mee te maken krijgen zijn vrij onschuldig. Tegen andere ziekten worden de meeste kinderen ingeënt. Veel ouders hebben wel vragen over hoe ze daarmee om moeten gaan. Hoe zorg je het best voor je zieke kindje? Wat moet je wel doen en wat juist niet? Wat kun je doen om ziekte te voorkomen? Wanneer moet je naar de dokter?

In dit oudercafé hoort u er meer over van jeugdverpleegkundige Noëlle Stoter van het CJG. Ze heeft goede tips en er is volop gelegenheid om vragen te stellen en ook met elkaar in gesprek te gaan.

M.O.O.IJ. (Meer Ouders Ontmoeten in IJsselstein), het oudercafé van IJsselstein, wordt georganiseerd door de Bibliotheek Lek & IJssel en het CJG. Het biedt ouders van baby’s en peuters de gelegenheid elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen over opvoeden, opgroeien en gezondheid.

Het oudercafé wordt elke eerste vrijdag van de maand gehouden.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/ijsselstein.


Trefwoorden: bibliotheek ijsselstein oudercaf mooij
Geplaatst

vrijdag 17 februari 2017 | 11.08 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 17 februari 2017 | 11.13 uur

Auteur

Marian Van De Kerkhof