IJSSELSTEIN -De brugklassen van het Cals College IJsselstein zijn voor Young Impact, een organisatie die jongeren laat zien dat zij nu al van betekenis zijn en nu al de wereld kunnen verbeteren, de afgelopen maanden verschillende challenges aangegaan om de wereld wat beter te maken.

Eén van deze challenges was zoveel mogelijk lege flessen in te zamelen. Met de opbrengst van deze lege flessen heeft het Cals College IJsselstein een helikopter in kunnen huren voor de zwaar gehandicapte Justin van Eck (21) uit Nieuwegein, zodat de lang gekoesterde wens van Justin in vervulling kan gaan.

Op donderdag 18 mei wordt Justin zijn wens vervuld en zal de helikopter landen op de Hogebiezendijk 29 te IJsselstein om 14.45 uur. Hierbij zullen de leerlingen die hebben meegeholpen aanwezig zijn om te zien hoe zijn wens verwezenlijkt gaat worden. De klas heeft als mentor de oud mentor die Justin ook had voor zijn ongeluk op het cals college. Ze gaan langs plekken vliegen die voor Justin belangrijk zijn, zoals waar hij woont het FC Utrecht stadion Galgenwaard.


Trefwoorden: helikopter calscollege
Geplaatst

donderdag 18 mei 2017 | 19.27 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 18 mei 2017 | 20.34 uur

Auteur

Djayden Overwater