Huldiging Shanice van de Sanden

IJSSELSTEIN - IJsselstein is trots op Shanice van de Sanden. Met haar team behaalde ze afgelopen zondag de titel: Europees Kampioen Vrouwen 2017.

Shanice begon als meisje met voetballen bij VVIJ en groeide uit tot speelster van FC Liverpool en international bij Oranje. Een IJsselsteinse jonge vrouw, die zo schittert op het voetbalveld, het gaf ons IJsselsteiners extra spanning om de wedstrijden te kijken. De stad heeft mee gejuicht met de prestaties van het team en Shanice.

De vrouwen hebben al een mooie huldiging gehad in het park Lepelenburg in Utrecht. Maar natuurlijk wil ook IJsselstein Shanice in het zonnetje zetten en haar nog eens persoonlijk toejuichen.

Alle inwoners zijn hiervoor welkom op maandagavond 14 augustus om 19.00 uur op de Plaats voor het Historisch Stadhuis.

Om in de sfeer te komen begint het feestje om 18.30 uur met muziek. Shanice wordt ondertussen thuis in een open bus opgehaald door speelsters van VVIJ en IJFC. Na een korte rondrit komt zij dan in het feestgedruis bij het Historisch Stadhuis. Burgemeester Van Domburg, wethouder Van Beukering en de voorzitter van VVIJ zullen Shanice hier huldigen.


Trefwoorden: ijsselstein europees kampioen huldiging shanice vd sanden
Geplaatst

vrijdag 11 augustus 2017 | 09.21 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 11 augustus 2017 | 10.26 uur

Auteur

Marian Van De Kerkhof